Entrega dels Premis Premsa Comarcal 2013

Guanyadors dels Premis Premsa Comarcal 2013

Van ser guardonades les millors portades del 2012 en les seves tres categories: diaris i setmanals (Diari de Sant Cugat i Setmanari de l’Alt Empordà en categoria ex aequo), quinzenals i mensuals (El Pou de la Gallina) i bimestrals i trimestrals (Papers de Vi).

D’altra banda, Jaume Giró, director general adjunt de CaixaBank i de la Fundació ‘La Caixa’, va ser el guanyador del reconeixement a la persona o entitat destacada pel seu suport al premsa comarcal catalana. En el seu discurs, Jaume Giró va lloar la tasca dels mitjans més petits i va realçar la importància del seu compromís social amb els lectors, així com la necessitat de preservar la seva qualitat i permanència.

DSC_0433

Els guanyadors en la categoria de les millors portades 2012

Premi Jaume Giró

A l’esquerra, Jaume Giró rep reconeixement pel seu suport a la premsa comarcal

reconeixemnts

Representants de les publicacions condecorades
per celebrar 25, 30, 35, 40 o 65 anys de trajectòria

Per acabar, també van rebre una distinció les publicacions associades que celebraven els  25, 30, 35, 40 o 65 anys de trajectòria. Els distintius van ser lliurats per representants de la junta de govern de l’ACPC, per l’alcalde d’Olot, Josep Maria Coromines, i per Eugeni Cabanes, director de comunicació a Catalunya d’Endesa, patrocinador dels premis.

Quant a Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Som l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal catalana, i volem obrir aquest blog per parlar de la VI Trobada de Joves Lectors/es de la Premsa Comarcal i Local, a més de donar informació sobre les publicacions comarcals del país.
Aquesta entrada s'ha publicat en Assemblea i Convenció 2013 i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari