Premis Premsa Comarcal 2013

Nerviosos per conèixer quins seran els guanyadors dels Premis Premsa Comarcal 2013…?

Aquest dissabte, la ciutat dels volcans serà el punt de trobada de totes les publicacions associades de Premsa Comarcal. La sala El Torín d’Olot serà l’amfitriona de l’entrega d’aquesta segona edició dels premis, patrocinats per Endesa.
L’associació premiarà les tres publicacions amb les millors portades del 2012. I a més a més, també es reconeixeran les capçaleres que, durant l’últim any, han celebrat el seu 25, 30, 35, 40 i 65 aniversari.
Paral·lelament, es distingirà la tasca de personalitats o entitats que, al llarg de la seva trajectòria, han treballat en favor del periodisme local i comarcal.
L’acte es pot seguir via facebook (Premsa Comarcal Acpc) o via Twitter (@PremsaComarcal). Us anirem actualitzant tota la informació!

Quant a Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Som l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal catalana, i volem obrir aquest blog per parlar de la VI Trobada de Joves Lectors/es de la Premsa Comarcal i Local, a més de donar informació sobre les publicacions comarcals del país.
Aquesta entrada s'ha publicat en Assemblea i Convenció 2013 i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari