Olot rep a la premsa comarcal

El passat dissabte 18 de maig, Olot va ser l’amfitriona de la 7a convenció de la Premsa Comarcal i Local, així com de la 31a Assemblea de l’ACPC i l’entrega dels Premis Premsa Comarcal. Més de setanta professionals de la comunicació, representants de capçaleres comarcals i locals catalanes, van assistir a la trobada que va servir per reivindicar el periodisme de proximitat.         

DSC_0359

La jornada, organitzada per la Fundació Premsa Comarcal i La Comarca d’Olot, va estar enterament dedicada al periodisme comarcal i local. Amb actes com la presentació del Llibre Blanc o l’entrega dels Premis Premsa Comarcal, l’organització vol reconèixer la tasca de tots aquests professionals que, rigorosos amb el seu compromís amb la societat, fan de l’actualitat més propera la seva eina de treball.                       

La trobada, patrocinada per Agbar, va començar amb la celebració de la 31a Assemblea de l’ACPC d’accés restringit als associats. Carles Ayats, president de Premsa Comarcal, va obrir la sessió fent referència a la doble crisi que pateix el sector de la comunicació: l’econòmica, i la del canvi d’hàbits en el consum d’informació. Però, segons Ayats, “no hem de perdre l’esperança” i hem de seguir mantenint “el compromís amb la informació de qualitat”.   

                         assembleaD’esquerra a dreta: Antoni Garrido, director i editor
de La Comarca d’olot, Josep Berga, regidor de cultura d’Olot i
Carles Ayats, president de l’ACPC
 

Josep Berga i Vayreda, primer tinent d’alcalde i regidor de cultura de l’Ajuntament d’Olot, també va participar en la inauguració de l’Assemblea. Al·ludint al setmanari La Comarca d’Olot, Berga va destacar la importància de la proximitat i compromís social que els mitjans de proximitat mantenen amb els seus lectors.      

Quant a Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Som l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal catalana, i volem obrir aquest blog per parlar de la VI Trobada de Joves Lectors/es de la Premsa Comarcal i Local, a més de donar informació sobre les publicacions comarcals del país.
Aquesta entrada s'ha publicat en Assemblea i Convenció 2013 i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari